Etusivu : Voimaa taiteesta -opas julki 10.1.2013

Voimaa taiteesta -julkaisu

Voimaa taiteesta -opas julki 10.1.2013

Tervetuloa Voimaa taiteesta – Malleja taiteen soveltamiseen hyvinvointialalla -oppaan julkistamistilaisuuteen! Vapaamuotoinen tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille ja se pidetään torstaina 10.1.2013 klo 15-16 Tutkivan teatterityön keskuksella Tampereella (Hämeenpuisto 28 D, 4. krs).

Voimaa taiteesta – Malleja taiteen soveltamiseen hyvinvointialalla (2013) on Voimaa taiteesta -hankkeessa laadittu opas, joka esittelee hankkeen pilottiprojekteissa kehitetyt taiteen soveltavien menetelmien toimintamallit sosiaali- ja terveysalan asiakastyöhön. Toimintamalleissa hyödynnetään eri taiteen lajeja teatterista, sanataiteesta ja kuvataiteesta aina tanssiin, musiikkiin, valokuvaan ja elokuvaankin. Opas tarjoaa toimintamallien lisäksi tiedonjyväsiä myös taiteen käytön hyödyistä, palvelumuotoilusta ja yrittäjyydestä luovan alan ja hyvinvointialan yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville.

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Tulee hakemaan oma kopiosi julkaisusta! Julkaisu on ilmainen ja se tulee löytymään julkistamistilaisuuden jälkeen näiltä verkkosivuilta.

Voit myös tilata julkaisun ilmaiseksi kotiisi seuraavan lomakkeen kautta:

https://elomake3.uta.fi/lomakkeet/8952/lomake.html