Etusivu : Tietoa & Ideoita : Terveyttä kulttuurista -verkosto

Terveyttä kulttuurista -verkosto

Terveyttä kulttuurista on rekisteröimätön valtakunnallinen verkosto, joka on 20 vuoden ajan edistänyt taiteen ja kulttuurin käyttöä hyvinvointialalla Suomessa. Verkoston toiminta on vapaaehtoista ja se on avoin kaikille kentän toimijoille, yrittäjille ja ammatinharjoittajille.

Verkostossa on tällä hetkellä yli 150 jäsentä kulttuurin ja taiteen sekä terveyden ja hyvinvoinnin aloilta. Verkoston jäseniä oli mukana myös laatimassa valtakunnallista Taiteesta ja kulttuurista hyvinvointia -toimintaohjelmaa vuosille 2010-2014.

Terveyttä kulttuurista -verkoston tapaamisissa jäsenet pääsevät tapaamaan toisiaan, jakamaan kokemuksiaan taiteen ja hyvinvoinnin rajapinnalla toimimisesta sekä kuulemaan uutisia siitä mitä kentällä tapahtuu.

Terveyttä kulttuurista -verkostolla on oma Facebook-ryhmä, joka on perustettu kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään Suomen terveyttä kulttuurista -kenttää. Ryhmän tarkoitus on helpottaa yhteydenpitoa ja verkostoitumista. Ryhmä on suljettu, mutta kaikki kentän toimijat ovat tervetulleita liittymään ryhmän jäseniksi!

Liity Terveyttä kulttuurista -ryhmään Facebookissa >>

Lisätietoja verkostosta:

Merja Isotalo
+358 50 3363 253
isotalo (at) sci.fi