Etusivu : Laulunloihtijat -levy julki

Laulunloihtijat -levy julki

Voimaa taiteesta -hankkeen Laulunloihtijat-pilotista syntyneistä lauluista on julkaistu ”Laulunloihtijat – Lauluja syksystä, ystävyydestä ja rakkaudesta” -cd-levy 18.10.2012. Levy on syntynyt lopputuotteena pilotista, joka toteutettiin syksyn 2011 ja kevään 2012 aikana Tampereella Kuuselan ja Kaukaharjun seniorikeskusten, Irjalan Makasiinin, Nekalan päiväkeskuksen sekä Koivupirtin palvelukodin asiakkaista koostuvien ryhmien kanssa.

Kulttuuriosuuskunta Uulun musiikinohjaajat Joonas Keskinen ja Antero Mentu johdattelivat osallistujat musiikin tekemisen saloihin kymmenen tapaamiskerran aikana. Tästä seurauksena syntyi viisi levyllä kuultavaa kappaletta, jotka kertovat levyn otsikon mukaisesti syksystä, ystävyydestä ja rakkaudesta sekä samalla monista muista ihmisille tärkeistä aiheista.

Laulunloihtijat – Lauluja syksystä, ystävyydestä ja rakkaudesta -levyä voi tiedustella Kulttuuriosuuskunta Uulusta (http://www.uulu.fi/yhteys). Levyn voi lähiaikoina tilata myös Uulun verkkokaupasta osoitteesta http://www.uulu.fi/shop/.